The Tribute – Battle of the Bands SBS6

Sinds afgelopen jaar doe ik mee met de nieuwe tour van de geweldige reggaeband Rootsriders, een tribute band als eerbetoon aan Bob Marley met leadzanger Mo Ali. 

In de zomer van 2021 hebben wij meegedaan aan het SBS6 programma Beat Me: The Five Knock-Outs. Een zangwedstrijd waarbij in elke aflevering een duels worden gezongen. De winnaar van het programma won een mooi geld bedrag, helaas hadden wij dat niet gewonnen, maar ik vond het super leuk om met de Rootsriders hier aan mee te mogen doen.

Nu doen wij mee aan het nieuwe SBS6 programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’, waar wij het opnemen tegen andere populaire tributebands. 

De optredens worden beoordeeld door een vakjury met daarin Angela Groothuizen, drummer Cesar Zuiderwijk en gitarist Spike van DI-RECT.
Het programma start met 11 tributebands en bestaat uit zes afleveringen. De laatste vier finalisten winnen een bijzondere prijs: ze mogen namelijk allemaal optreden tijdens een groot tribute concert in de Ziggo Dome op 7 mei 2022. 

Wil je zien of wij daar bijzitten, kijk dan het programma vanaf 15 januari 2022 om 20:00
 op SBS 6.