Shirley Daisy boeken

Ik heb veel verschillende projecten mogen doen in jazz- en popmuziek en heb daarnaast de laatste jaren een grote liefde ontdekt voor Nederlandstalige muziek. Ik merk door de taal dat ik nog beter en makkelijker het verhaal kan overbrengen en kan connecten met het publiek.

Als zangeres ben ik te boeken voor evenementen, een theatershow, festival, restaurant, verjaardag, bruiloft en kinderfeestjes.

Alle settings

Hierbij zing ik met een backing track en is het zeer geschikt voor een groot feest, maar ook voor een wat kleinere setting. Het is eigenlijk geschikt voor elke gelegenheid.

Deze dag kom ik samen met een pianist of gitarist en is het zeer geschikt voor een ceremonie en als rustige achtergrond muziek.

Samen met een DJ maken we jouw feestje een echte party.

1 vocalist net niet genoeg, dan kan ik samen met Adlicious komen of met de 2 dames van Fempire.

Wil je het nog iets groter aanpakken dan kan ik ook met een live-band komen en eventueel d.m.v verzoekjes jouw favoriete plaatje spelen.

Impressie

Wat kun je van mij verwachten

Ik zing de leukste en/of mooiste liedjes en zorg ervoor dat het bij jouw wensen past. Zo is het dus heel leuk voor jong en oud.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je mij boeken? Neem dan gerust contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden. Ook als je nog vragen of iets specifieker nodig hebt voor jouw gelegenheid kan je een bericht achterlaten.

Hopelijk tot snel!

    Reviews