Wat een gek jaar!


Wat een gek jaar!
Ik denk dat iedereen hier wel over kan meepraten. En ik natuurlijk ook, de Donna-tour is nu al 2 keer verplaatst al mโ€™n andere shows zijn verplaatst of geannuleerd en de reden waarom ik in dit vak zit is eigenlijk weggevallen. Maar mag niet klagen, gelukkig geef ik nog les en kan dat dankzij Zoom ook nog online als het moet. Soms werd je even uit je comfort zone gehaald, maar dat leverde ook andere leuke dingen op.

Zo werd ik dus begin december door Zangexpress gevraagd of ik een dansje/choreo wilde maken voor een challenge die voor kerst zou uitkomen. Burgemeester Aboutaleb en Zangexpress deden voorheen altijd een leuk evenement met Rotterdamse basisschoolleerlingen rondom het aansteken van de kerstlichtjes, maar vanwege Corona kon dit helaas niet plaatsvinden. Vandaar dat de burgemeester nu met het idee kwam om een online challenge met de kids te doen.

Voor mij even iets anders, maar dans altijd veel met de kinderen die ik lesgeef, dus het leek met een leuke uitdaging.
Uiteindelijk na veel TikTok youtube-filmpjes te kijken haha heb ik iets verzonnen en is er een mooie clip van gemaakt.

Zie hier het eindresultaat.